Foto's Braderie in Lepelstraat 2006 2e pinksterdag er op uit

Smullen in ‘de Straot’ uit BNdeStem (bedankt)
Door Irma van Schaijk

Dinsdag 6 juni 2006 - LEPELSTRAAT – Hoe vaak zal er file staan op de invalswegen naar Lepelstraat? Gisteren was het in ieder geval prijs.
De topdrukte op de Lepelstraatse braderie zorgde voor een opstopping op de wegen. Geparkeerde auto’s stonden tot ver buiten het dorp. Ieder jaar is het weer een beetje drukker op de braderie van Lepelstraat, maar de 25e editie leek alle records te slaan. In lange rijen liepen de bezoekers langs de diverse kraampjes, waar van alles te koop was. Van speelgoed tot boeken, kleding en prullaria.

De opening van de zilveren braderie werd om 11.00 uur verricht door burgemeester Han Polman. Tevens werd Jac Steijns gehuldigd, omdat hij 25 jaar in het bestuur van de Stichting Braderie Lepelstraat heeft gezeten.

Daarna kon de braderie van start. „Perfect, kon niet beter“, concludeerde de organidsatie aan het einde van de middag. Het weer werkte prima mee, de terrassen zaten overvol, overal klonk muziek en hadden mensen het naar hun zin. Voor kinderen stonden er enkele kermisattracties. En ook de verkoop verliep vlotjes. „Geweldige dag gehad“, meldde een van de tevreden standhouders. „Er was de hele dag sprake van een leuke sfeer en er is nog flink verkocht ook. Dat is ook niet onbelangrijk.“ Veel bezoekers liepen dan ook met tassen vol de braderie weer af.

Lekkernijen volop, snoep, drop, spekken van alles te koop in de snoepkraam


Lekkere oliebollen

Prijzen winnen bij de schiettent

 

Onze kersverse wethouder Maarten van Eekelen zocht het hoger op

 

 

 Lepelstraat.com


Last up date Tuesday, 6 June, 2006
Ballonvaart
fotos © 2006 frankbogers.nl
 
- contact -